Informații proiect POCU/904/6/25, cod SMIS 146587 – Profesionalizarea carierei didactice – PROF

 

   Lista posturilor vacante pentru pretransfer și condițiile specifice sesiunea 2022,    Pagina 2     Grila evaluare

 


 

SELFIE FOR TEACHERS – UN INSTRUMENT DE AUTOEVALUARE A COMPETENȚELOR DIGITALE

?”Selfie for teachers” a fost inaugurat azi, 5 octombrie, de către Comisia Europeană, cu prilejul Zilei internaționale a profesorilor.

?“Selfie For Teachers” oferă un ‘instantaneu al competențelor digitale personale.

?“Răspundeți la o serie de întrebări reflexive pentru a vă evalua încrederea (în) și experiența cu utilizarea tehnologiilor digitale, a instrumentelor și a resurselor pentru predare, comunicare, colaborarea cu colegii și sprijinirea abilităților digitale ale elevilor”.

?De asemenea, tutorialul arată că, după parcurgerea testului, se generează un raport automat care arată capacitățile actuale în fiecare zonă, împreună cu sugestii despre se potîmbunătățiți. Fiecare participant primește o insignă digitală sau un certificat pentru a dovedi participarea la test.

?Accesul pe platformă se realizează accesând https://digcompedu.jrc.es/, cu un cont care se poate crea și pe loc, cu e-mail și parolă, cont de tip EU Login, folosit de asemenea și în portalul de scriere online a unui CV Europass ori care permite accesul grupat la alte diverse servicii ale Comisiei Europene pentru public.

?SelfieForTeachers este una dintre acțiunile Planului European de Acțiune pentru Educație Digitală 2021-2027. Se bazează pe cadrul european pentru competența digitală a cadrelor didactice (DigCompEdu).

?SelfieForTeachers construiește și îmbunătățește instrumentul Selfie pentru întreaga planificare a unei transformări digitale în școală, care a ajuns până acum la peste 1,7 milioane de studenți și personal din educație. SelfieForTeachers permite, astfel, o intrare mai profundă în ceea ce înseamnă abilitățile digitale ale profesorilor, precizează coordonatorii proiectului.

Pentru moment, instrumentul va fi disponibil în patru limbi: engleză, franceză, germană și slovenă. Celelalte limbi ale UE vor urma să susțină platforma în octombrie și noiembrie.

 

 


 


  MOBILITATEA PERSONALULUI DIDACTICOMECProceduraPrecizari

Lista posturi didactice vacante,rezervate, complete si incomplete pentru anul scolar 2021-2022

 


Forumul profesorilor HC            LOG IN

 


 

 

https://digital.educred.ro/

Ghidul INACO – FNAP pentru școlari OMEN 3886 Modificare metodologie mobilitate

 

 

teach/learn

 

 

didactic

școli, manuale, planificări, teste, examene, legislație

 chestionar

 

 

Share this Page