Informații proiect POCU/904/6/25, cod SMIS 146587 – Profesionalizarea carierei didactice – PROF

 

   Lista posturilor vacante pentru pretransfer și condițiile specifice sesiunea 2022,    Pagina 2     Grila evaluare

 


 

SELFIE FOR TEACHERS – UN INSTRUMENT DE AUTOEVALUARE A COMPETENȚELOR DIGITALE

🟢”Selfie for teachers” a fost inaugurat azi, 5 octombrie, de către Comisia Europeană, cu prilejul Zilei internaționale a profesorilor.

🟣“Selfie For Teachers” oferă un ‘instantaneu al competențelor digitale personale.

🟢“Răspundeți la o serie de întrebări reflexive pentru a vă evalua încrederea (în) și experiența cu utilizarea tehnologiilor digitale, a instrumentelor și a resurselor pentru predare, comunicare, colaborarea cu colegii și sprijinirea abilităților digitale ale elevilor”.

🟣De asemenea, tutorialul arată că, după parcurgerea testului, se generează un raport automat care arată capacitățile actuale în fiecare zonă, împreună cu sugestii despre se potîmbunătățiți. Fiecare participant primește o insignă digitală sau un certificat pentru a dovedi participarea la test.

🟢Accesul pe platformă se realizează accesând https://digcompedu.jrc.es/, cu un cont care se poate crea și pe loc, cu e-mail și parolă, cont de tip EU Login, folosit de asemenea și în portalul de scriere online a unui CV Europass ori care permite accesul grupat la alte diverse servicii ale Comisiei Europene pentru public.

🟣SelfieForTeachers este una dintre acțiunile Planului European de Acțiune pentru Educație Digitală 2021-2027. Se bazează pe cadrul european pentru competența digitală a cadrelor didactice (DigCompEdu).

🟢SelfieForTeachers construiește și îmbunătățește instrumentul Selfie pentru întreaga planificare a unei transformări digitale în școală, care a ajuns până acum la peste 1,7 milioane de studenți și personal din educație. SelfieForTeachers permite, astfel, o intrare mai profundă în ceea ce înseamnă abilitățile digitale ale profesorilor, precizează coordonatorii proiectului.

Pentru moment, instrumentul va fi disponibil în patru limbi: engleză, franceză, germană și slovenă. Celelalte limbi ale UE vor urma să susțină platforma în octombrie și noiembrie.

 

 


 


  MOBILITATEA PERSONALULUI DIDACTICOMECProceduraPrecizari

Lista posturi didactice vacante,rezervate, complete si incomplete pentru anul scolar 2021-2022

 


Forumul profesorilor HC            LOG IN

 


 

 

https://digital.educred.ro/

Ghidul INACO – FNAP pentru școlari OMEN 3886 Modificare metodologie mobilitate

 

 

teach/learn

 

 

didactic

școli, manuale, planificări, teste, examene, legislație

 chestionar

 

 

Share this Page