Echipa BIO SMILE de la COLEGIUL TEHNIC “HENRI COANDĂ” formată din elevi ai claselor a X-a F si a XI-a E promovează  proiectul lor aflat în  competiția TIMIȘOARA CREATIVĂ, prin care doresc să ajute comunitatea să adopte un stil de viață sănătos și activ.
Susțineți echipa BIO SMILE votând pe linkul  următor:
 

 

voteaza

 


PREDESCU DENISA, clasa a 10 F- Locul 3 in cadrul concursului “Sunt Prezent” cu tema :Traficul de minori. Concursul a fost organizat de Agentia Nationala Impotriva Traficului de Persoane, Centrul Regional Timisoara in parteneriat cu ISJ si Logs Grup de Initiere Sociala.

 Language quiz

 În cadrul Proiectului Județean “Standarde europene în școlile timișene” organizat de către I.S.J. Timis, elevii Colegiului Tehnic “Henri Coandă” din clasele a IX-a F si a XII-a D au câștigat Locul II la secțiunea B “Afiș promoțional” si locul I secțiunea B “Film promoțional”

 


 

 

In cadrul Săptămânii meseriilor, clasele de profesională de la specializarea bucătar s-au întrecut în arta gastronomică. Au împărtășit această pasiune cu colegii lor de la Școala Generala Nr. 11.
Profesori organizatori – Alina Cobanu, Laura Szasz, Iasmina Ciobanu.

 


LA MULȚI ANI, ROMÂNIA!
LA MULȚI ANI, ROMÂNI!

La Colegiul Tehnic „Henri Coandă”, elevii și profesorii au marcat în ANUL CENTENARULUI MARII UNIRI, ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI, prin numeroase activități la care au participat cu bucurie și cu emoție.


ZIUA MONDIALĂ A EDUCAȚIEI

ZIUA COLEGIULUI TEHNIC „HENRI COANDĂ”

ziua educatiei - ziua scolii

Celebrăm astăzi, cu mare bucurie și speranțe de mai bine, două evenimente importante: Ziua Mondială a Educației și Ziua Colegiului Tehnic „Henri Coandă”.

Avem din nou prilejul să punem în valoare potențialul elevilor și al cadrelor didactice, al tuturor oamenilor care dau viață școlii noastre.

Suntem o echipă, suntem familia Coandă și iată-ne sărbătorindu-ne cu bucurie Ziua prin activități care presupun deopotrivă cunoștințe, creativitate, mândria de a ști, de a vrea și de a putea.

La mulți ani tuturor oamenilor școlii de pretutindeni!

La mulți ani, Coandă!

Ziua Educatiei - Ziua Scolii

ProProfs – test engleza – Ziua scolii


Instructaj PSI

reguli de prevenire si stingerea a incendiilor pentru elevi

  •  
  •  

Saptamana meseriilor, 23-27.04.2018
Ziua portilor deschise 26.04.2018


Share this Page