22.01.2021

 


Colegiul Tehnic „Henri Coanda“, Timisoara organizeaza examene Cambridge ESOL (FCE, FCE for Schools) în parteneriat cu British Council România. Nivelul de competenta vizat este B2 – upper intermediate (mediu-avansat). Examinarea este computerizata (testul se da pe computer), online (computer-based). Rezultatele se primesc în 3 saptamâni de la data examinarii.
Avantajele detinerii unui certificat de competenta lingvistica Cambridge (The Cambridge ESOL Recognition) sunt atât la nivel national (echivalarea probei de competenta lingvistica din cadrul examenului de Bacalaureat; echivalarea examenului / verificarii pentru cursul de limba straina din cadrul Politehnicii Timitoara / unor facultati de la Universitatea de Vest Timitoara; un punct forte în CV-ul personal – util la anagajare), cât si la nivel international (certificat recunoscut si solicitat la înscrierea la multe din facultatile din Uniunea Europeana). Certificatul are valabilitate nelimitata.

Mai multe informatii puteti obtine de la prof. de limba si literatura engleza, Olivia – Alexandra Tudoran, responsabil de organizarea si desfasurarea examenelor Cambridge ESOL în cadrul Colegiului Tehnic „Henri Coanda“, Timisoara.

Addvantage

 

 

Share this Page