https://photos.app.goo.gl/88AYsyNtHVwqUBzUA

 

 

 

Parada etniilor 2021

REGULAMENT CONCURS SI SIMPOZION  PARADA ETNIILOR DIN BANAT

Concursul “Parada Etniilor din Banat”, Editia a V-a, Decembrie 2021 organizat de Colegiul Tehnic “Henri Coandă ” Timișoara. 
Echipele de elevi participante au venit și  de această dată cu idei grozave și au reușit să transmită modele multiculturale adevărate prin diversitatea culinară oferită cu pasiune generației prezente și viitoare. Aceste mici comunități au lăsat de sute de ani urme importante în moștenirea culturală comună a Banatului – “Mica Vienă”, îndemnând la armonie, toleranță, conexiune interetnică. 
Mulțumim Chefilor Argylean, Kiss, Maestru culinar Cerasela Lungu pentru jurizare și sfaturi! FELICITĂRI elevilor și profesorilor lor îndrumători pentru implicare și idei! Mulțumim Inspectoratului Școlar Județean TIMIȘ pentru susținere! 
SĂRBĂTORI MINUNATE CU CEI DRAGI APROAPE!
#CTHC#DECEMBRIE 2021#
 
 

Clasament


 

 

 


Concursul județean “Parada Etniilor din Banat“, 6.12.2019 sub motto-ul “Din dragoste pentru tradiții“, organizat de Colegiul Tehnic” Henri Coandă” a reunit șase școli de profil din județul Timiș si Arad, in care elevii și-au exprimat apartenența etnică prin preparatele realizate in cadrul competiției, și-au regăsit oportunități de afirmare a creativității in gastronomie, elemente de istorie locală si apreciere față de alte etnii. Mulțumim agenților economici parteneri care ne-au ajutat la jurizare: SKY VELVET, Prefectura, Primăria Timișoara dar si absolvenților noștri Topriceanu A. si Străuț G.,  prin exemple de bune practici. Mulțumim TVR (emisiunea “Sarea in bucate“) si Radio Timisoara pentru colaborare


 

bucatari

 

Elevul Cifor Daniel de la școala profesională, calificarea bucătari , a primit “cuțitul de chef” in cadrul Concursului National “Chefi la cuțite” desfășurat la București.

Elevul Oleniuc Ilie de la scoala profesionala, calificarea bucatari, a participat la concursul Masterchef 2019https://www.facebook.com/ancapopalap/videos/2020280328032002/

16 Octombrie
-Ziua Mondială a Alimentației Sănătoase
-Ziua Combaterii Foametei, Malnutriției și Săraciei
Elevii Colegiului Tehnic Henri Coandă Timișoara marchează această zi, încercând să transmită câteva gânduri despre această sărbatoare.


Share this Page