alimentar

 

Concursul județean “Parada Etniilor din Banat“, 6.12.2019 sub motto-ul “Din dragoste pentru tradiții“, organizat de Colegiul Tehnic” Henri Coandă” a reunit șase școli de profil din județul Timiș si Arad, in care elevii și-au exprimat apartenența etnică prin preparatele realizate in cadrul competiției, și-au regăsit oportunități de afirmare a creativității in gastronomie, elemente de istorie locală si apreciere față de alte etnii. Mulțumim agenților economici parteneri care ne-au ajutat la jurizare: SKY VELVET, Prefectura, Primăria Timișoara dar si absolvenților noștri Topriceanu A. si Străuț G.,  prin exemple de bune practici. Mulțumim TVR (emisiunea “Sarea in bucate“) si Radio Timisoara pentru colaborare


 

bucatari

 

Elevul Cifor Daniel de la școala profesională, calificarea bucătari , a primit “cuțitul de chef” in cadrul Concursului National “Chefi la cuțite” desfășurat la București.

Elevul Oleniuc Ilie de la scoala profesionala, calificarea bucatari, a participat la concursul Masterchef 2019



https://www.facebook.com/ancapopalap/videos/2020280328032002/

16 Octombrie
-Ziua Mondială a Alimentației Sănătoase
-Ziua Combaterii Foametei, Malnutriției și Săraciei
Elevii Colegiului Tehnic Henri Coandă Timișoara marchează această zi, încercând să transmită câteva gânduri despre această sărbatoare.


Share this Page