Colegiul Tehnic Henri Coanda Timisoara este Centru de Testare Acreditat ECDL

Certificarile ECDL PROFIL START BAC si ECDL PROFIL BAC se adreseaza elevilor care doresc sa echivaleze proba de competente digitale din cadrul Bacalaureatului cu Permisul ECDL.

Permisul ECDL PROFIL START BAC se obtine în urma promovarii a 4 module fixe obligatorii: Utilizarea computerului, Instrumente online, Editare de text, Calcul tabelar.

persoana de contact: profesor Stefu Vionelia


Colegiul Tehnic „Henri Coanda“, Timisoara organizeaza examene Cambridge ESOL (FCE, FCE for Schools) în parteneriat cu British Council România. Nivelul de competenta vizat este B2 – upper intermediate (mediu-avansat). Examinarea este computerizata (testul se da pe computer), online (computer-based). Rezultatele se primesc în 3 saptamâni de la data examinarii.
Avantajele detinerii unui certificat de competenta lingvistica Cambridge (The Cambridge ESOL Recognition) sunt atât la nivel national (echivalarea probei de competenta lingvistica din cadrul examenului de Bacalaureat; echivalarea examenului / verificarii pentru cursul de limba straina din cadrul Politehnicii Timitoara / unor facultati de la Universitatea de Vest Timitoara; un punct forte în CV-ul personal – util la anagajare), cât si la nivel international (certificat recunoscut si solicitat la înscrierea la multe din facultatile din Uniunea Europeana). Certificatul are valabilitate nelimitata.
În cazul în care doriti sa participati la cursul de pregatire (taxa modulului de pregatire este 250 de lei / 100 de ore) si / sau sa sustineti examenul (taxa de examinare este 620 de lei – examenul se va sustine în al doilea semestru al anului tcolar 2015-2016 – în a doua jumatate a lunii mai / începutul lunii iunie), testul int?ial este sustinut în data de 20. 11. 2015, ora 09:00. Taxele se pot achita si în rate – taxa de sustinere a examenului pâna la sfârsitul lunii martie 2016, iar taxa modulului de pregatire pâna pe 14.12.2015.
Mai multe informatii puteti obtine de la prof. de limba si literatura engleza, Olivia – Alexandra Tudoran, responsabil de organizarea si desfasurarea examenelor Cambridge ESOL în cadrul Colegiului Tehnic „Henri Coanda“, Timisoara.

Cambridge Olivia Tudoran

Share this Page